Waar is dat feestje? 🐜⬇️hier is dat feestje!⬇️🐜

Als je met kinderen in Cambodja werkt, is het haast onvermijdbaar om zo nu en dan een aantal ongewenste bezoekers mee naar huis te nemen, zo ook het geval na in het weekend lekker veel geknuffeld te hebben…. Luizen shampoo bestaat hier echter niet, moeder, een zus of een vriendin plukken alle luizen bij het slachtoffer uit het haar…. 3 jaar geleden ontdekte ik dat azijn en een plastic zak net zo goed werkt als luizen shampoo, alleen is het veel pijnlijker, dit kan twee redenen hebben: of de azijn prikt in de kleine wondjes die de luizen hebben achtergelaten of de kleine krengetjes raken volledig in paniek van de azijn en zoeken een uitweg en bijten zich daarmee vast in je hoofdhuid. Welke reden het ook is, ik hoop héél snel weer luis vrij te zijn! 😬