Heerlijke ontmoetingen!

Nog altijd stroomt mijn hart over van liefde voor de kinderen die ik dagelijks mag liefhebben en onderwijzen… 

Eens in de twee weken heb ik een individuele ontmoeting met één van mijn leerlingen, waarin we iets leuks samen doen. We spelen een spelletje, eten stroopwafels en kletsen gezellig. Afgelopen week wilden 3 van mijn leerlingen dit gezellige halve uur samen delen, en dus kocht ik wat lekkers en bracht een uno-spel mee. Tijdens het spelen komen de grappigste verhalen voorbij, en ook soms een verdrietig verhaal dat in alle ontspanning boven komt drijven. Het is fijn om zo tastbaar te zien wat een impact ik op mijn leerlingen mag hebben. Het maakt de moeilijkere momenten van het missen van familie en vrienden ietsje makkelijker….

Liefs, 

Aline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *