Kerstwensen

Hallo beste betrokkene! 

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie betrokkenheid bij mijn missie in Cambodja. 

Het is mijn missie om Gods liefde te delen met kinderen in Cambodja door: Geloof aan de kinderen te brengen en door hen heen de ouders te raken. Hoop geven door kinderen Engels te leren, waardoor ze een beter toekomstperspectief krijgen. Liefde, door persoonlijke aandacht te geven aan de individuele kinderen die in moeilijke situaties verkeren.

In de afgelopen maanden heb ik samen met het team van Patea Jeevit, zo’n 2000 ouders en kinderen mogen bereiken. We hebben hen mogen vertellen over wie Jezus is. We hebben de kinderen de Engelse taal mogen onderwijzen en hen mogen overladen met liefde. Tijdens één van onze kerst outreaches bij een nieuwe locatie, vroeg een collega wie er nog nooit van Jezus had gehoord. Tot mijn verbazing ging een aantal handen de lucht in. Ik ben zo dankbaar dat ik hier mag zijn en mensen mag vertellen over de God die hen ziet!

Ik bid jullie een fijne kerst toe, met familie, vrienden, buren en kennissen en onbekenden. Verspreid liefde in het rond als confetti!

Liefs, 

Aline 

PS Mocht jij mij nog niet financieel ondersteunen en dat wel graag willen doen. Dan kun je een belastingaftrekbare (maandelijkse) gift overmaken op:

Naam: Jeugd Met Een Opdracht
IBAN: NL38 RABO 0326 5210 62
o.v.v.: 2865 Gewoon in Cambodja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *