Diploma gehaald!

Hallo beste betrokkene, 

Leuk dat je weer meeleest en meeleeft met mijn leven in Cambodja! Er is weer veel gebeurd in de afgelopen maanden! Eind september ben ik geslaagd voor de School of Ministry Development van YWAM – hoera!! We hadden een feestelijke diploma-uitreiking tijdens de ‘community night’ op woensdagavond. 

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de opleiding, met lesonderwerpen als: leiderschap, crossculturele conflicthandeling, karaktervorming, visievorming en het leven in een community. Daarna was het tijd om te zien of het werk bij het Jeevit House bij mij zou passen… Nou, dat past zeker! Want iedere dag kan ik doen wat ik het allerliefste doe: kinderen liefhebben, bemoedigen, aanmoedigen en onderwijzen. 

Na de diploma uitreiking ben ik voor drie weken in Phnom Penh geweest om mijn Cambodjaanse autorijbewijs te halen. Dat was een hele uitdaging! Hierover hoop ik in een ander blog meer te schrijven. 

Het was enorm fijn om al mijn vrienden in Phnom Penh weer te zien! Nu ben ik weer terug in Battambang en het is ook heel fijn om hier weer te zijn! 

Willen jullie bidden voor rust, wijsheid en bescherming bij alles wat ik hier voor de Heer mag doen?

Lieve groet,

Aline Wisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *