De liefde vóór en van een moeder… Hulpvraag.

Hallo beste betrokkenen,

Het is een tijdje geleden sinds ik voor het laatst een blog geplaatst heb. Voor diegenen die mijn nieuwsbrief onlangs niet hebben ontvangen, dit heeft een reden: begin januari kreeg ik het nieuws dat mijn moeder getest zou worden op alzheimer. Een super spannende tijd brak aan en toen ik uiteindelijk te horen kreeg dat zij inderdaad positief testte, stortte mijn wereldje eventjes in… 

Door mijn eigen verleden zonder geheugen na een hersenoperatie in 2010, werd ik erg angstig. Ik voelde mij ineens vreselijk alleen. Ik heb toen met mijn coach vanuit InToMission besproken dat het goed zou zijn om even terug te komen naar Nederland, om tijd met mijn moeder door te brengen en ook om nog een één en ander te verwerken van mijn eigen angsten n.a.v. de operatie. 

Ik besefte mij in deze tijd wederom dat ik mensen nodig heb om mijn werk te kunnen blijven uitvoeren in Cambodja. Zoals Romeinen 12 dat zo mooi zegt: zoals ons ene lichaam vele delen heeft en die delen niet allemaal dezelfde functie hebben, zo zijn we samen één lichaam in Christus en zijn we, ieder apart, elkaars lichaamsdelen.

Ik gebruik deze tijd dan ook om op zoek te gaan naar een nieuwe penningmeester en om nieuwe sponsoren te zoeken, helaas is door de crisis het leven in Cambodja er niet goedkoper op geworden en heb ik momenteel een tekort in mijn maandelijkse inkomsten. Ik ben ontzettend dankbaar voor die mensen die mij al reeds ondersteunen en dank God regelmatig voor hen en denk aan hen in mijn gebeden. Mocht u/jij mij nog niet ondersteunen maar uzelf aangesproken voelen om dit te gaan doen, of mocht u/jij misschien mensen kennen met een hart voor God, onrecht en zending, dan kom ik heel graag met u/jou in contact!

Na terugkeer in Cambodja zal ik verhuizen naar Battambang om daar, wederom onder Jeugd met een Opdracht, te gaan werken met kinderen in sloppenwijken onder het Jivut House (huis van leven). Een groep mensen die in de sloppenwijken van Battambang huisbezoeken afleggen, ouders en kinderen onderwijzen over Jezus, bidden met deze mensen en kinderen Engels onderwijzen. Hieronder een link naar een stukje beeldmateriaal van hoe het eruit ziet in de klas over lichaamsdelen van juf Aline😉!

https://clipchamp.com/watch/9f4Gcyi86FM

Ik hoop op jullie begrip en wellicht spreek ik sommigen van jullie eens in de komende 2 maanden!

Mocht je naar aanleiding van dit blog een idee of een vraag hebben, of mij willen ondersteunen en daarmee de kinderen en hun ouders in Cambodja bereiken, dan mag je me altijd een mailtje sturen, graag zelfs! 

Liefs

Aline 

Dit was tijdens de kerst viering op een Christelijke school waar ik in december en januari les gaf. De meeste leerlingen komen uit een boeddhistisch gezin maar omdat de kernwaarden van deze christelijke school zo goed zijn, en omdat de school korting biedt aan de armsten,  kiezen hun ouders ervoor om hun kinderen naar deze school te sturen. Een fantastische mogelijkheid voor de ouders om Jezus ook te leren kennen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *