Een nieuw gerecht

Wat een verrassend einde van mijn dag weer, opeens werd ik uitgenodigd door een buurman met wiens dochter Reaksa ik aan het wandelen was, om met hem, zijn kinderen en een paar van zijn vrienden te eten. De man is 2 jaar geleden zijn vrouw verloren en zijn vrienden helpen hem een beetje in huis met de kinderen en met het eten koken, bijzonder! 

Omdat het mij een beetje ongepast leek om met 4 mannen te dineren en ook om beleefd te zijn, sloeg ik zijn aanbod af, hij zei: maar mijn dochter is er toch ook bij? Zijn zoontje stond in de deuropening en keek mij super lief aan en riep: kom eet toch gezellig mee! 

Binnenkort begin ik ook met het Engels onderwijzen van zijn kinderen en ik ken de man al wat langer dan vandaag dus ik besloot het aanbod aan te nemen… Vandaag kon ik een nieuw gerecht afstrepen op mn voedsel lijst: naast honden, slangen, insecten, bevruchte eieren en ander, voor ons ongewoon voedsel, kan ik nu ook vogel met ei van mijn lijstje afstrepen, lekkerder dan eend moet ik zeggen! Na het eten nog een karaoke liedje gezongen en nu in mn bed, ik heb geen spijt dat ik ja heb gezegd, het was heel erg fijn met zijn kinderen ❤

Ik ben nog druk bezig met de afronding van de studie om Engels te onderwijzen, maar daar hoop ik snel klaar mee te zijn. Bid je mee dat ik een goede band met de kinderen opbouw en hen kan helpen en dat God Zijn liefde voor hen door mij heen laat zien?


Liefs vanuit Cambodja!
Aline