Rijst distributie

Hallo beste lezer! 

Terwijl bij jullie de deuren langzaamaan weer opengaan, zit Cambodja middenin de covid crisis en stijgen de cijfers dagelijks. Het virus kwam dan wel bijna en jaar later Cambodja binnen maar wij zijn er ook goed klaar mee!

Mede dankzij de giften die binnen zijn gekomen via het rekening nummer van AZAR hebben in de afgelopen maanden honderden mensen voedsel hulp kunnen krijgen. Dit was nodig omdat zij hun wijken niet meer konden verlaten wegens de lockdown en ook nu nog proberen zij zoveel mogelijk thuis te zijn omdat covid nu overal is…

Er werd rijst, sojasaus, vissaus en ingeblikte vis aan mensen gedistribueerd. Voedsel dat heel veel mensen, als zij al toegang hadden tot dit voedsel, al maanden eten (iets is beter dan niets zou ik kunnen denken maar ga er maar eens aan om dat 3 keer per dag te eten, ja ik ben nu meer dankbaar voor een iets meer gevarieerd dieet)

Zoals ik eerder al eens gezegd heb, is het niet mijn visie om mensen, die zelf voor hun eten kunnen werken, voedsel te geven maar juist om hen in hun kracht te zetten om zelf te voorzien in noden van hun gezin maar helaas heeft de crisis waarin wij momenteel zitten, en die de werk mogelijkheden van mensen heeft afgepakt, een andere aanpak nodig.

Nogmaals hartelijk bedankt aan diegenen die hebben bijgedragen aan deze noodhulp. Wilt U Cambodja in uw gebeden houden?  

Liefs vanuit Cambodja, 

Aline