Werken vanuit huis

Van de week zag ik dat mijn buurman fruit op zijn auto legde; ik kwam in gesprek met hem en vroeg hem uit interesse waarom hij dat deed. Hij legde uit dat iedere boeddhist dit 1x per week doet voor bescherming onderweg. We dronken daarna samen koffie en hij legde mij meer uit over het boeddhistische geloof en was benieuwd naar mijn geloof. Ik vertelde hem over mijn geloof in God en Jezus. Hij zei dat hij vaker over deze God gehoord had maar dat het nu eenmaal in de Khmer cultuur is om boeddhist te zijn.

We praten verder over zijn gezin en zijn leven tijdens de Khmer rouge… 2 uur later namen we afscheid van elkaar. Tot de volgende keer zei hij toen hij weg liep, graag zei ik en ik groette hem terug…

Wat is het toch fijn om hier te mogen zijn en in de mogelijkheid te zijn om gesprekken aan te gaan!