Enthousiasme met een vleugje zenuwen…

Tjonge beste lezers, nog maar één dag, nog 1 nachten slapen, nog zo’n 26 uur… voordat ik op Schiphol afscheid zal nemen van familie en vrienden en in het vliegtuig naar Cambodja zal stappen! Wat is de afgelopen maand voorbij gevlogen zeg! Januari was een emotionele maand. Halverwege de maand was er een uitzenddienst en afscheids”feest” georganiseerd in Basisschool de Bron in Barneveld, wat een top lcatie en wat een geweldige dag was dit! Mijn broers en zussen en neefjes en nichtjes hadden alles tot in de puntjes verzorgd en Gerson van Manen verzorgde de muziek. Tijdens deze middag was er tijd voor ontmoeting en afscheid nemen en heeft Durk Muurling een zegenwoord gesproken.

Gebed om zegen voor mijn werk en dat van het thuisfrontteam

De week daarna heb ik, samen met al mijn neefjes en nichtjes (11 stuks) een lied dat ik samen met Gerson gemaakt had, ingezongen. Dit heeft voor velen geresulteerd in een echte tranentrekker, het was zo mooi om te doen en zal ons voor altijd aan elkaar herinneren…!

Hoe trots kan een tante zijn!

Vandaag, de laatste volle dag hier in Nederland hoop ik een beetje rustig te houden om morgenochtend om 8 uur van huis te vertrekken naar Schiphol.

Ik wil jullie vragen om gebed voor een goede reis op zaterdag, ik zal een tussenstop in China hebben, en hoewel op de luchthaven waar ik zal landen geen besmettingsgevaar is met het Corona virus, is het virus toch redelijk dichtbij. Mijn gebed gaat ook uit naar de inwoners van China die met het virus te maken hebben.

Tot zover dit blog van mij uit, ik hoop jullie de volgende keer vanuit Cambodja te kunnen begroeten! Hartelijk bedankt voor jullie interesse en tot snel!

Liefs, Aline

Een vraag van het thuisfrontteam

Op www.gewoonincambodja.nl stellen wij onszelf graag aan je voor, in deze blog leggen we jou een vraag voor.

Wij zijn al goed op weg als TFT, maar zijn nog op zoek naar versterking voor de volgende
functies/taken:

– Gebedscoördinator M/V | Organiseren van gebedsavonden | Gebedsbrieven
|Voorbede doen en vragen | …

– Fondswerver M/V | fondswervingsplan maken en uitvoeren| In
samenwerking met TFT/ PR | Ambassadeur | …

Wil je meer informatie over deze functies/ taken, stuur dan een mailtje
naar thuisfront@gewoonincambodja.nl